Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onze (muur)stickers

Heb je vragen over onze stickers? Stel ze gerust!

Onderstaand een kort overzicht van vragen die we vaker krijgen.

Onze muurstickers hechten op vrijwel iedere gladde, stof- en vetvrije ondergrond. Dus ook op ramen, deuren, meubels, glad behang en op de meeste muurverf soorten.
Let op!
* in de z.g. "schrob- en afwasbare" verf- en behangsoorten kunnen siliconen in zitten, die de hechting nadelig beïnvloeden. Ook op muren met kalkverf kan de sticker minder goed hechten.
Heb je twijfels of je ondergrond geschikt is? We bieden de mogelijkheid om een proefstickerset te bestellen. Deze set bestaat uit een proefsticker en kleurstalen.

klik hier voor een duidelijk omschrijving van het bevestigen van de stickers. Deze beschrijving wordt altijd standaard meegestuurd met de bestelling.

Nee, onze stickers hebben geen achtergrond, alleen de tekst/vormen worden uitgesneden. De achtergrondkleur is de kleur van de ondergrond waarop je deze plakt, na het plakken blijft alleen de tekst en/of het figuur achter op uw ondergrond.

Nee, de letters of figuren worden uitgesneden en daarna met een applicatietape op de muur aangebracht. De sticker wordt dus in zijn geheel in 1 keer aangebracht.


De muurstickers worden gesneden uit een vinyl met een niet-permanente kleeflaag en is speciaal ontwikkeld voor muurtoepassingen. Hierdoor kunnen de muurstickers zonder beschadiging aan de muur worden verwijderd.

Door met een föhn de sticker iets te verwarmen kunt u deze voorzichtig lostrekken. De sticker kan niet opnieuw gebruikt worden.

Dat kan. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven in het opmerkingenveld. Een sticker in spiegelbeeld kun je aan de binnenzijde van een raam plakken zodat het van de buitenkant leesbaar is.

Als je een eigen ontwerp voor een sticker hebt of je hebt deze elders gezien dan kunnen we deze voor je maken. Ook kunnen we bijvoorbeeld van een bestaand ontwerp het lettertype voor je aanpassen etc. Mail ons je wensen en dan sturen we een aangepast ontwerp.

Ja, al onze stickers worden vervaardigd van hoogwaardig vinyl en zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn waterbestendig. De stickers kunnen ongeveer 3-5 jaar buiten geplakt worden, daarna kan de kwaliteit gaan afnemen.

Ja, al onze stickers kunnen ook in vochtige ruimtes geplakt worden.